Ziegner-Jagd
Sportlövészet

A Luvo AR15-ös klónokat gyártó cég alapfegyverének bemutatása után most egy praktikus váltószettet szeretnék bemutatni. Ezúttal a 9x19-es pisztolykaliberű átalakítószett funkcionális előnyeit prezentálom.

Ebben a bejegyzésben egy Cseh gyártású, a Luvo Arms (Luvo Pague Ltd) által gyártott AR 15-ös európai változatot szeretnék bemutatni. A gyár már régóta foglalkozik AR klónok gyártásával, mégis inkább az amerikai piacot célozzák, főleg alkatrészeket gyártanak be nagyobb nevű gyártóknak.

5 fegyverre szerelhető optikai eszközt szeretnék bemutatni a SightMark-tól. Egyébként ezzel a márkával nagyon jó tapasztalataink vannak. Kiváló ár-érték arányú, jól használható, megbízható optikákat gyártanak, melyek igazán jól illeszthetők karabélyokhoz.

Ha már a Rizzininél jártunk és minden információt megkaphattunk a fegyverekkel és fejlesztésükkel kapcsolatban, nem mehettünk el a cég zászlóshajója a BR440/BR460 mellett annélkül, hogy ne méltattuk volna egy bemutatásra.

Gyűjtöttem néhány érdekes témát számodra az IWA-n. Ezeket szeretném most megosztani Veled. Az igazat megvallva a 2 nap, amit a kiállításon töltöttem borzasztóan kevés volt, hogy részletekbe menően megnézhessek, vagy kézbevehessek minden érdekességet, kifaggathassam a gyártókat. De amit tudtam, megtettem. :) Rengeteg rövid videót készítettem, amiket...

Minden lőfegyvertartó, vagy lőfegyvert vásárolni szándékozó Magyarországon szembesül a fegyvertárolás alapvető kérdésével, mégpedig, hogy milyen fegyverszekrényt válasszon mielőtt a rendőrség meglátogatja és ellenőrzi tárolási feltételeit. Az alábbi bejegyzésem segít eligazodni a választható alternatívák között.

A Shot Show alkalmával jelentette be a Sig Sauer, hogy viszonylag kis mennyiségben és pici módosítással, de polgári forgalomba hozzák az USA Hadseregének új, a Moduláris Kézifegyver tender elfogadásával rendszeresített maroklőfegyverét (MHS - Modular Handgun System), a P320 platformra épített M17-et.