Ziegner-Jagd
Sportlövészet

Első rénézésre is magas, amolyan Browning-os minőséget tükröz a Buck Mark pisztoly, ami meglepő 200.000 Ft alatti árához képest. Ez a modellcsalád jelenleg Kanadában készül. Az összes Buck Mark pisztoly alsórésze, azaz a csak egyszeres működésű (SAO), kakas típusú elsütőszerkezetet magába foglaló markolat alatti része 7075-ös repülőgépipari...

Egy élő bejelentkezés erejéig egy szuper és "figyelemfelkeltő" :) bemutatás készítettem a FEHOVÁról. Megkértem Törőcsik Palit, az L&O Kft-től, hogy legyen kedves és a saját stand up stílusában mutassa be az új Sauer modelleket. :) Szerintem fantasztikus...egyébként a bemutatott puskák is.

Nem túl régen egy exkluzív fegyvert mutattam be, a Ruger 45-ös Long Colt Vaquero-ját. Akkor említettem, hogy amolyan ki akarom próbálni érzés lett úrrá rajtam és meg sem álltam a lőtérig vele. Nos akkor bemutatom, hogy milyen is volt vele és a Magtech .45 LC Cowboy Shooting lőszerrel a lövészet.

Egy olyan fegyver került hozzám nem túl rég, amelynek, bevallom nem nagyon ismertem a hátterét, de már akkor is nagyon érdekes pisztolynak találtam. Bár csak később, néhány hónapja egy vevői rendelés kapcsán figyeltem fel újra a birtokomban lévő Beretta 34M-re. Szóval eldöntöttem, hogy egy kicsit próbálgatom, hogy mit tud a fegyver.

Egy olyan exkluzív fegyvert mutatok most be, ami biztosan nem jön minden lőtéren szembe az emberrel. A Ruger 45-ös Long Colt Vaquero-ja igazán minőségi és tartós darab, mai első találkozásra is belemászik az ember tenyerébe. Amolyan ki akarom próbálni érzés lesz úrrá az emberen erre a látványra.

A CZ 75 TS-t 2005-ben mutatták be, mint a CZ 75 típuscsalád versenyváltozatát. Kifejezetten az IPSC Standard divíziójára fejlesztették ki. Ha versenyzésre kész tuning szempontjából a maximum közeli állapotot szeretnénk kihozni egy acéltokos pisztolyból, akkor közel arra a szintre kellene emelnünk, mint ahol a gyári Tactical Sport helyezkedik el. A...