Összefoglaló – Mi is történt velünk márciusig

2018.04.08

Gondoltad volna, hogy ebből az évből eltelt már több, mint 3 hónap?! Úgy döntöttem, hogy negyedévente legalább egyszer készítek egy olyan blogbejegyzést, ahol összegyűjtve áttekintheted, sőt egy kicsi még több személyes információval megtöltve, hogy mi is történt velem, velünk az előző időszakban.

Januárban egy rövid pihenőt vettünk a decemberi nagy hajtás után.

Nagyon vártuk már a jó időt. Már igen-igen türelmetlenek voltunk, mert az elmúlt időszakban, vagy a hó esett, vagy az eső. Habár január első hetében belevágtunk a lőtérépítési projektünkbe, az időjárás nem volt kegyes, megálljt parancsolt a munkagépeknek. Azért egy-két lövészetet sikerült így is beiktatnunk.

Kisebb kihagyásokkal, de hétről hétre adtam át híreket, fontos információkat blogbejegyzéseimben. Nekem is meglepő és egyben örömmel tölt el, hogy ebben az évben ez már a 10. alkalom, hogy hírlevelet olvashatsz tőlem. Érdemes feliratkoznod rá (ITT!!!), mert azonnal és rendszeresen kapsz értesítést az új információkról!

Facebook-on és Youtube csatornánkon is szaporodtak a videók. A Ziegner-Jagd Facebook oldalán nemcsak az érdekességeket, de a helyi és országos közérdekű és szakmai információkat is megosztottuk. Csatlakozz hozzánk, ha még nem tetted meg: https://www.facebook.com/ziegnerjagd/

Külön nagyon örülök, hogy egyre népszerűbb a Youtube csatornánk, ahol az elmúlt 3 hónapban megduplázódott a feliratkozóink száma. :) Több pozitív javaslatot és biztatást is kaptam az újabb beszámolókhoz, amiket folyamatosan beépítek a tartalmakba. Néhány videóm kimagasló nézettséget ért el, ezeket gyűjtöttem ki számodra, melyet a szövegre kattintva nézhetsz meg:

A viselhető gáz-riasztó fegyverek főbb típusai

Lőszerek kiválasztása 1 - Miért nincs vér?

Mire figyelj használt sörétes vásárlásakor?

Részt vettünk Ildivel az idei FEHOVA kiállításon februárban, ahol kifejezetten jó hangulatban, a beszállítókkal és néhány kedves vevőnkkel együtt szemlélhettük az újdonságokat, amiről több ízben be is számoltam:

FEHOVA 1. Zeiss újdonságok

FEHOVA 2. Mauser M18

FEHOVA 3. Rizzini újdonságok

FEHOVA 4. Optika tisztítás

Elmentünk márciusban Nürnbergbe az IWA nemzetközi kiállításra is, ahol rengeteg érdekességről és újdonságról számoltunk be. Ízelítőként csak a legnézettebbeket sorolom fel:

Browning Winchester IWA 2018

Perun az új Slavia 

IWA 2018 - Sauer

Közben töretlenül folytattam a legális önvédelmi eszközökről készült sorozatomat:

Keserű Revenge R14

Mennyire pontosak a gumilövedékes fegyverek? - Zoraki R1 GG bemutatása

Gumilövedékes fegyverek bemutatása - Keserű Onesta

Nem utolsó sorban feleségem, Ildi saját projektje, a Gunshop.hu, a mi webshopunk is egyre népszerűbb, ezzel együtt nagyobb feladatokat ad számunkra.

Láthatod, egyáltalán nem tétlenkedtünk, igazán sűrű negyedévet zártunk!

Remélem elnyerte tetszésedet ez a bejegyzés! Arra kérünk, ha van olyan témád, vagy javaslatod, amit szívesen látnál (vagy éppen nem) a összesítőben, vagy a blogbejegyzésekben, akkor jelezd számunkra és mindenképp fontolóra vesszük!

Elérhetőségeink: 

email: ziegnerjagd@gmail.com

telefon: +36 30 9866 233