Mi a helyzet, ha a ki van lőve a golyóscső?

2018.06.10

Ebben a bejegyzésban azt mutatom be számodra, hogy ha beleválasztottál és egy kilőtt csövű fegyvert vásároltál, vagy idővel ment tönkre a fegyvered csöve, esetleg használható, klasszikus és elérhető áru fegyvert szeretnél magadnak, akkor mit érdemes tenni, vagy figyelembe venni.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a 20-100 éve megtervezett, megalkotott fegyverek magas műszaki minőséget tartalmaztak. Esetenként jobbak is voltak, mint a mai olcsóbb tucat fegyverek. Persze a használat során ezek lelke a cső tönkremehet, tönkremegy. De egy csőcserével és némi felújítással egy komoly műszaki tartalommal rendelkező, megbízható, egyénre szabható és nem túl drága fegyvert lehet készíteni.

A videóban egy Zastava M70-en keresztül mutatom be azt, hogy egy külsőleg esztétikus fegyverről a lőtéren bizonyosodik be a csövének rossz állapota, majd bemutatom ugyanazt a fegyvert a csőcserét követően. Ajánlom ezt a videót azoknak, akik a klasszikus fatusás fegyver vásárlásán gondolkoznak, de a használt vásárlástól távol tartja őket a cső állapotából fakadó kockázat. 

Ha érdekesnek találtad a bejegyzést, kérlek oszd meg barátaiddal is!

Gyere és iratkozz fel a heti újdonságokért, és az általam bemutatott legújabb szakmai információkért: ITT!

Kövess minket Facebookon: ITT!

A videóim tematikus gyűjteményét Youtube csatornámon láthatod: ITT!

A honlapomat pedig itt találod: https://www.ziegnerjagd.hu/