IWA újdonságok - Vadászat 1.

2019.04.07

Ebben a bejegyzésben foglalom össze mindannak a hihetetlen mennyiségű újdonságnak az első részét, amelyekkel az idei IWA-n találkoztam. Nem is egyszerű feldolgozni ennyi, a saját nézőpontom szerint elképesztő információt, de azért haladok vele...:)

Rengeteg videót készítettünk csak a Browning-nál a 2019-es IWA-n. Ennek első része az új Browning Carbonról szól, amin egy gyárilag szerelt red-dot található.

Szintén a 2019-es IWA-ról egy-két érdekesség a Steyr Arms környékéről. Itt is látható volt, hogy nagy fantáziát látnak a gyártók a hangtompító felhelyezésére alkalmas, vagy az eleve integrált hangtompítós kialakítású fegyverekben. A lőszergyártók szintén optimalizálják termékeiket, ami leginkább a teljesítmény adatok csökkentésében jelentkezik.

Egy újabb érdekesség a 2019-es IWA-ról. A hőkamera kérdés egyre több ügyfelemet érdekli. Függetlenül attól, hogy magam részére sohasem éreztem szükségességét még a kereső változatnak sem és hogy szabad-e használni, vagy sem, technikai szempontból elképesztő újítások, technikai és minőségi fejlesztések születtek ezen a területen is. Például a Pulsar-nál járva belebotlottam az új távcső tokozású Thermion hőkamerába. 

Szóval ez az első kör, hamarosan pedig elkészül a második sorozat is.

Ha érdekesnek találtad a bejegyzést, kérlek oszd meg barátaiddal is!

Gyere és iratkozz fel a heti újdonságokért, és az általam bemutatott legújabb szakmai információkért: ITT!

Kövess minket Facebookon: ITT!

A videóim tematikus gyűjteményét Youtube csatornámon láthatod: ITT!

A honlapomat pedig itt találod: https://www.ziegnerjagd.hu/