Tudod mi a golyós fegyvervásárlás 7 legfőbb buktatója? 

Akarod, hogy a jövőben Te is képes legyél saját magad, magabiztosan, a számodra legmegfelelőbb használt, vagy új golyós fegyvert vásárolni?Ha igen, akkor február 14. és 17. között rendkívüli kedvezménnyel megtudhatod könyvemből!Ki is az a Kecskés Róbert

Akik már olvasták a könyvet:

"Jó szívvel ajánlom figyelmébe minden olyan fegyverrel ismerkedő és vásárlás előtt álló társamnak, akik nem akar hirtelen felindulásból elkövetett fegyvervásárlás áldozata lenni."

Major István -Vadászpuskaműves

"Egy teljesen jóra sikerült útmutató abban, hogy mit kell(ene) megnézni egy lőfegyver vásárlásánál! Csak osztani tudom, hogy ne legyünk restek elhívni egy hozzáértőt, aki függetlenül át tudja nézni a fegyvert, hiszen nem minden esetben tudunk objektívak lenni, mivel létezik a "szerelem első látásra", de nem mindig kifizetődő."

Gregus Róbert -Vadászpuskaműves

"Jól strukturált és felépített könyv a használt fegyver vásárláshoz. A vásárlásra nagyon jól felkészítő progresszív útmutató, amely a felmerülő kockázatokat és a fontos - műszaki - pontokat szem elött tartja."

Markó Péter


"Kedves Vadásztársaim és Sportlövő barátaim!

Nemrégiben volt szerencsém megismerni egy fiatalembert, Kecskés Róbertet, aki írt egy izgalmas és érdekes információkkal teli könyvet a fegyvervásárlás buktatóiról.

Így ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy ajánljam ezt a könyvet mindazok figyelmébe, akik egy jövőbeli fegyvervásárlás előtt állnak, és azoknak is, akik azt hiszik, hogy rutinos fegyverforgatónak számítanak. A könyv elolvasása utáni élmény garantált!"

Tiba Mihály

"Hol is kezdjem? Igazából mindegy, mert maga a lényeg ebben a nagyszerű könyvben van megírva. Végre valaki összefoglalta azt a tudás alapot, ami a kontárok és nyerészkedők rémálma maga a tudatos vásárló! Félre értés ne essék, nem akarok megbántani senkit, akinek nem inge ne vegye magára. Nekünk az a feladatunk, hogy minél több tudást átadjunk neked, önnek a biztos fegyverhasználat érdekében, megfelelő technikai tudással kiegészítve számos problémát megspórolva! Útra való tőlem, soha ne szégyelljünk megkérdezni szakembert, ha nem tudunk valamit sokkal könnyebb lesz minden, nekem elhihetik, mert nagyon sokat kérdezek én is. "

Szalai László -Vadászpuskaműves

Miről szól A  golyós fegyvervásárlás 7 buktatója című könyv?

Ez a könyv kiegészítve a videós segédleteimmel a vásárláshoz adott tanácsaimon túl egy egyszerű ellenőrzési módszert is ad Neked, amely teljesen lefedi a használt-, vagy új golyós fegyver vásárlásának minden kritikus, a vevő, azaz a Te számodra kockázatot rejtő mozzanatát. De ha már eldöntötted, hogy szóba se jöhet számodra használt golyós fegyver vásárlása, csak az újban bízol, egyszer akkor is meg fogsz válni fegyveredtől, azaz szükséged lesz a benne található információkra.

Egy kis ízelítő a könyv tartalmából:

  • Találkozás az eladóval, a fegyver külső szemrevételezése és az első kérdések
  • A cső állapota
  • Mechanikai működés
  • Optika - ha van a fegyveren
  • Szerelék ellenőrzése, ha van a fegyveren
  • Kényelem, ergonómia és tusahibák
  • Működéspróba - Az igazság pillanata a lőtéren van
  • Az extra bónusz fejezet, az én igazi gyakorlati ajándékom - Az ellenőrző lista

Ha többet szeretnél megtudni...

Hogy segítsek Neked pontosan megérteni, hogy miről is szól a könyv nézd meg a december 12-én, 19.00-kor megtartott heti Youtube Live bejelentkezésemben a heti témám mellett a könyvem tartalmáról szóló részt.

Ezt a bejelentkezést INNEN elérheted!

Árak 

Könyv+Videó Páros FeHoVa csomag

A könyv 2 példányát, 2 tetszőleges címre küldöm el

2 x 4.990 Ft

A könyvhöz kapcsolódó kiegészítő videók 

2 x 4.990 Ft

Kiszállítás

2 x 1.320 Ft

Összesen: 22.600 Ft* helyett most

9.990 Ft

Könyv+VideóFeHoVa csomag

A golyós fegyvervásárlás 7 buktatójáról szóló könyv

4.990 Ft

A könyvhöz kapcsolódó kiegészítő videók 

4.990 Ft

Kiszállítás

1.320 Ft

Összesen: 11.300 Ft* helyett most

5.990 Ft

Könyv Páros FeHoVa csomag

A könyv 2 példányát, 2 tetszőleges címre küldöm e

2 x 4.990 Ft

Kiszállítás

2 x 1.320 Ft

Összesen: 12.620 Ft* helyett 

most

5.990 Ft

Könyv FeHoVa csomag

A golyós fegyvervásárlás 7 buktatójáról szóló könyv

4.990 Ft

Kiszállítás

1.320 Ft

Összesen: 6.310 Ft* helyett

most

3.990 Ft

* A kiszállítás előreutalás esetén GLS futárszolgálattal történik. Amennyiben utánvét igény merül fel, abban az esetben a legkedvezőbb partnerként a Magyar Postát veszzük igénybe, amelynek külön költsége nincs. Személyes átvételnél további 1.000 Ft kedvezmény!

Itt iratkozhatsz fel, hogy megkaphasd A golyós fegyvervásárlás 7 buktatója című könyvemhez kapcsolódó ajánlatokat és legfrissebb információkat!

 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

Még mindig bizonytalan        vagy
                                     

Itt a 100% pénzvisszafizetési garanciám!


Ha úgy érzed, hogy a könyv elolvasása és a videós segédletek megtekintése után sem tudsz magadtól lebonyolítani egy golyós fegyvervásárlást, akkor nyugodtan küldd vissza a könyvet 30 napon belül és kérdés nélkül visszafizetem a vásárolt könyv és szolgáltatás árát!

A közel hat év alatt összegyűjtött eladói és vevői tapasztalat, az elmúlt egy évben elvégzett piackutatásaim és a számos pozitív visszajelzés alapján meg vagyok győződve, hogy a könyv és a hozzá tartozó videók támogatni fognak Téged a döntési helyzetedben. Ha úgy érzed mégsem, akkor él a fenti garancia. Rendben?