Ziegner-Jagd

Engedélymentes fegyverek és önvédelem

Gyűjtöttem néhány érdekes témát számodra az IWA-n. Ezeket szeretném most megosztani Veled. Az igazat megvallva a 2 nap, amit a kiállításon töltöttem borzasztóan kevés volt, hogy részletekbe menően megnézhessek, vagy kézbevehessek minden érdekességet, kifaggathassam a gyártókat. De amit tudtam, megtettem. :)

A következő sorozatomban a gumilövedékes fegyvereket kifejezetten a gumilövedék lövésének (tehát nem mint múzeális, vagy gáz- riasztó) elemzem, tesztelem egyesével. Ezúttal a Keserű Művek által gyártott Revenge 4"-os csőhosszúságú változatát vizsgáltam meg működés és pontosság szempontjából.

A sok önvédelmi eszközös bejegyzés után itt az ideje, hogy könnyedebb témával is foglalkozzak. Azt gondoltam, hogy a következő pár bejegyzésben az általunk leggyakrabban eladott légfegyverekkel fogom röviden bemutatni.

Azt szoktuk mondani, hogy ha valaki nem járatos a lövészetben , vagy a fegyverek működése területén, de egy a jogszabályoknak megfelelő, utcán viselhető, pillanatnyilag leghatásosabb és legmegbízhatóbb eszközt keres akkor a gáz-, riasztó revolverek ennek a listának az elején foglalnak helyet.

A nagy érdeklődés miatt jelentkezem a gumilövedékes revolverekről szóló sorozatom második videójával, ezúttal a Zoraki R1-en mutatom be a gumilövedékes fegyverek működését. Ismét nem a típus (lehetne akár Alfa is) feltétlenül érdekes, hanem a működési elv.