Ziegner-Jagd
Engedélymentes fegyverek és önvédelem

Ismét egy olyan öntöltő gáz- riasztó fegyvert mutatok be, ami a bizonyos eredeti fegyvert formázzák. Többnyire azért ez csak a külsőre igaz. Minden esetre, ha egy Glock 17-es, vagy 19-es formavilágát szeretnénk hazavinni, akkor egy alternatívakén áll a Retay G17/G19 modellje.

A keserű Omerta-T bemutatásánál már volt arról szó, hogy miért választ az ember a gumilövedéket lőni képes revolverek helyett puskát. Ez korábban bizonyításra került, hogy elsősorban a pontosság és a nagyobb teljesítményben miatt érdemes ilyen puskát venni.

A gumilövedékes fegyvereket bemutató sorozatom következő videóját láthatod. Kifejezetten a gumilövedék lövésének (tehát nem mint gázriasztó) lehetőségeit elemzem. Ezúttal a Keserű Művek által gyártott Onesta 2,5-os csőhosszúságú változatát vizsgáltam meg működés és pontosság szempontjából.

Gyűjtöttem néhány érdekes témát számodra az IWA-n. Ezeket szeretném most megosztani Veled. Az igazat megvallva a 2 nap, amit a kiállításon töltöttem borzasztóan kevés volt, hogy részletekbe menően megnézhessek, vagy kézbevehessek minden érdekességet, kifaggathassam a gyártókat. De amit tudtam, megtettem. :)

A sok önvédelmi eszközös bejegyzés után itt az ideje, hogy könnyedebb témával is foglalkozzak. Azt gondoltam, hogy a következő pár bejegyzésben az általunk leggyakrabban eladott légfegyverekkel fogom röviden bemutatni.