Ziegner-Jagd
Engedélymentes fegyverek és önvédelem

Most egy olyan eszköz bemutatása következik, amit az én - abszolút szubjektív- megítélésem szerint nagyon nehéz az esztétikája miatt fegyvernek nevezni, pedig az. Ha lenne a fegyverek között csúnyasági verseny a Keserű HDM biztosan évről évre dobogós lehetne. A bemutatott HDM különlegessége, hogy egy nem keveset használt, kb 7-8 éve gyártott...

Nem kérdés, hogy ha egy légpuskáról szóló, múltba révedő beszélgetésbe csöppenünk majdnem biztos, hogy említésre kerül a szomszédunk által gyártott etalon fegyver, a Slavia 630-as, vagy 631-es.

A FEHOVA utolsó pillanataiban sikerült szóra bírnom a Combat Zone-os urakat, Petit és Szabolcsot, akikkel az elmúlt néhány évben egy igazán jó együttműködést sikerült kialakítanunk. Nagyon köszönöm nekik, hogy live-ban vállalták a "produkciót"!

A korábbi bejegyzésemben már bevezettem, hogy a kisméretű légpuskákat hogyan érdemes kiválasztani, milyen kortól érdemes elkezdeni először a gyerekkel légpuskázni. A következőkben pedig egy nagyon jóminőségű légfegyvert fogok bemutatni, amit adott esetben még az apukák is kiélvezhetnek.

Amikor én gyerek voltam apámnak - mint megannyi kortársának - a Csehszlovákiából becsempészett Slavia 631 volt a szeme fénye. Hozhatott volna épp 630-ast is, ami lényegesen könnyebb és nekem, mint gyereknek is egy fokkal egyszerűbb lett volna a lövészet gyakorlásának szempontjából, de a 631 komolyabb volt, már kinézetre is és mindenképp azt kellett...

Több kérés érkezett tőletek, hogy az idén 2018-ban néha gyártogatott Keserü Revenge 17M változatot mutassam be röviden. Valójában sok újat ne is lehet elmondani a 14-es verzióhoz képest, hisz befoglaló méreteit és működését tekintve ugyanaz, mint elődje.

Bevallom, hogy megfeledkeztem róla, hogy koratavasszal csináltam egy tesztet a Keserű Pitbull 2,5" csőhosszú változatával. De ami késik nem múlik, most elkészült ez a videó is.