Ziegner-Jagd

Engedélymentes fegyverek és önvédelem

A FEHOVA utolsó pillanataiban sikerült szóra bírnom a Combat Zone-os urakat, Petit és Szabolcsot, akikkel az elmúlt néhány évben egy igazán jó együttműködést sikerült kialakítanunk. Nagyon köszönöm nekik, hogy live-ban vállalták a "produkciót"!

Amikor én gyerek voltam apámnak - mint megannyi kortársának - a Csehszlovákiából becsempészett Slavia 631 volt a szeme fénye. Hozhatott volna épp 630-ast is, ami lényegesen könnyebb és nekem, mint gyereknek is egy fokkal egyszerűbb lett volna a lövészet gyakorlásának szempontjából, de a 631 komolyabb volt, már kinézetre is és mindenképp azt kellett...

Több kérés érkezett tőletek, hogy az idén 2018-ban néha gyártogatott Keserü Revenge 17M változatot mutassam be röviden. Valójában sok újat ne is lehet elmondani a 14-es verzióhoz képest, hisz befoglaló méreteit és működését tekintve ugyanaz, mint elődje.

Ismét egy olyan öntöltő gáz- riasztó fegyvert mutatok be, ami a bizonyos eredeti fegyvert formázzák. Többnyire azért ez csak a külsőre igaz. Minden esetre, ha egy Glock 17-es, vagy 19-es formavilágát szeretnénk hazavinni, akkor egy alternatívakén áll a Retay G17/G19 modellje.

A keserű Omerta-T bemutatásánál már volt arról szó, hogy miért választ az ember a gumilövedéket lőni képes revolverek helyett puskát. Ez korábban bizonyításra került, hogy elsősorban a pontosság és a nagyobb teljesítményben miatt érdemes ilyen puskát venni.

A gumilövedékes fegyvereket bemutató sorozatom következő videóját láthatod. Kifejezetten a gumilövedék lövésének (tehát nem mint gázriasztó) lehetőségeit elemzem. Ezúttal a Keserű Művek által gyártott Onesta 2,5-os csőhosszúságú változatát vizsgáltam meg működés és pontosság szempontjából.

Gyűjtöttem néhány érdekes témát számodra az IWA-n. Ezeket szeretném most megosztani Veled. Az igazat megvallva a 2 nap, amit a kiállításon töltöttem borzasztóan kevés volt, hogy részletekbe menően megnézhessek, vagy kézbevehessek minden érdekességet, kifaggathassam a gyártókat. De amit tudtam, megtettem. :)