Ziegner-Jagd

- A lövészet profi szakértője

Kedves Látogató!

Köszönjük, hogy meglátogattad honlapunkat!

Fő küldetésem, hogy a törvényi előírásokat betartva a sportvadászok, sportlövők, az engedélymentes lövészet- és az önvédelmi eszközök után érdeklődők igényeit a számukra legmegfelelőbb termékekkel, szolgáltatásokkal és szakértői információkkal szolgáljam.

Hiszem, hogy a Ziegner-Jagd Kft által  forgalmazott termékek és elvégzett szolgáltatások elősegítik ügyfeleink érdekeit és kielégítik igényeiket, hiszen szinte minden terméket magam is kipróbálok. Folyamatosan és szenvedélyesen, a piaci igények előtt járva fejlesztem önmagamat és kollégáimat. Ügyelek arra, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat a hozzájuk tartozó, legmagasabb szintű szakmai kompetenciával együtt adjuk át ügyfeleinknek. Személyes célom egy olyan egyedülálló szakmai hálózat létrehozása, amelynek eredményeképp a hobbijuknak élők, vagy a magukat, családjukat biztonságban tudni akarók minden szükséges tudást és eszközt a legkényelmesebb módon érhessék el.

A Ziegner-Jagd szakértői oldal létrehozásával az elmúlt években összegyűlt információk és tapasztalatok olyan gyűjteményét kívántam létrehozni, ahol a laikusoktól a szakmabeliekig mindenki kaphat számára tanulságos iránymutatást. 

Üdvözlettel:

Kecskés Róbert 

Ziegner-Jagd Kft -

A lövészet profi szakértője

2017.09.14. 

Fegyver, lőszer, vadászati- és sportlövészeti kiegészítők, engedélymentes sport és önvédelmi eszközök kereskedelme

Ziegner-Jagd Vadászbolt

Immáron 4 éve működő soproni boltunkban tudod átvenni azokat a termékeket, amelyek megszerzése engedélyhez kötött. Ezeken túl fizikailag is megnézheted, kezedbe foghatod a megvásárolni kívánt termékeket. Ha egy termékről nem vagy biztos, hogy boltunkban megkaphatod, kérdezz minket bátran. Nyugodt szívvel állíthatom, hogy szinte mindent be tudunk szerezni számodra, ami a piacon kapható.

Internetes kereskedelem

Gunshop.hu

Régi vágyunkat idén sikerült teljesítenünk. Létrehoztuk a Gunshop.hu-t, ahol kényelmesen vásárolhatsz, otthonról. Kedvedre, válogathatsz a vadászbolt folyamatosan frissülő kínálatából. Ha kíváncsi vagy időszakos ajánlatainkra, akkor iratkozz fel hírlevelünkre és  Magyarországon egyedülálló módon nem csak vásárlási információkat fogsz kapni, hanem a forgalmazott termékekkel kapcsolatos teszteket, használati információkat, tapasztalatokat is megosztjuk veled! Ha feliratkoztál hírlevelünkre azelőtt kapod meg különleges ajánlatainkat, mielőtt azt a nagyközönség számára meghirdetnénk.

Fegyverjavítás

Ziegner-Jagd Fegyverjavító

Fegyverjavítónkban két fegyverműszerész és komoly eszközpark áll rendelkezésünkre, hogy a fegyvereddel kapcsolatos felújítási, karbantartási, javítási és ellenőrzési munkákat elvégezzük. Speciális kérdésekben, problémák esetén a kiterjedt kapcsolati hátterünkre támaszkodva segítünk kiválasztani számodra a legmegfelelőbb megoldást. Tehát bármilyen fegyvertípussal, bármilyen problémáról is legyen szó, keress bátran!

Tudástár

Ziegner-Jagd Hírlevél és Blog

Itt tematikusan rendszerezem számodra azt a hihetetlen mennyiségű vadászattal, sportlövészettel, engedélymentes fegyverekkel  és önvédelemmel kapcsolatos ismeretanyagot, amely az elmúlt években felhalmozódott tevékenységünk során. Ezek mellett megosztom számodra a legfrissebb információkat is. Azt javasolom, hogy iratkozz fel hírlevelünkre az ide kattintva és igy folyamatosan kapod majd az értesítéseket a legújabb tartalmakról!